Bronx 0 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 1.Twój Nick: Bronx 2.Nick admina/gracza który zawinił: PaPKU 3.Admin/Gracz : PaPKU 4.Data i godzina: 2014-07-20 17.38.22 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=57836 6.Opis sytuacji: No wiec dostałem bana ponieważ czekałem na pake ktora miał jakiś gracz nieopodal respa tt ktory skanował brame wejsciowa na długa wedlugo admina powienienem isc zajac i oczyścić bs poczekac az ten owy gracz z paka zginie tracąc pake i po nią wrócić z tego bana bynajmniej tak wynika to sie nie mieści w głowie za co dają najwidoczeniej niedoświadczeni admini bana proszę sprawdzic HLTW i zrobić coś z tym ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free 10 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): HLTV się kłania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 No ale i tak ban minął, a papku może niedozauważył. Serwer 32 osobowy na prawde trudno ogarnąć, a na ciebie nie będzie patrzył cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronx 0 Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 nie mój problem wziął odpowiedzialnosc na siebie jako admin to niech wykonuje to z jajem jak sobie nie radzi to nwm po co sie za to zabierał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Wyjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi