CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Siema, Nie bede uzywal polskich znakow bo sie spiesze na mecz. Nori skarzy sie ze dostal bana i nie moze wejsc na COD'a. Gral na DR po czym zrobil reset jako TT pomimo, ze 3minuty wczesniej mu mowilem ze to zabronione gdy omawial ludziom, ze jego taktyka jest zrobienie resetu gdy pokazuje sie ze zostal TT a nastepnie danie wszystkich pkt w HP. Postanowilem dac mu bana ale wyswietlnilo sie ze ma aktywnego wiec mu dalem perma na IP. Nie wiem jaki jest jego problem z tym COD'em i jakimś zmiennym IP wiec sie nie mieszam ale perma dalem mu ja-gdyby ktos pytal, tu macie wycinek z konsoli. Nie mam screena z konsoli ani zrzutu z ekranu bo mi się nie zrobily zadne z nich, moze dlatego, ze je robilem w menu CS a nie bedac online na serwerze. [ Deathrun ] !+==_-_-NoRi-_-_==+! is now the terrorist. *DEAD* !+==_-_-NoRi-_-_==+! : pracuj mysla *DEAD* !+==_-_-NoRi-_-_==+! : ,D *DEAD* !+==_-_-NoRi-_-_==+! : kur wole nie Biegaw w dresie po C-S : elo wszystkim !+==_-_-NoRi-_-_==+! : zeby nie ban Latajacy_Holender died .:predator:. (RADIO): Fire in the hole! TeamSpeak3 : Zapraszamy na serwer glosowy TeamSpeak3, IP: 178.217.190.0:6390 Latajacy_Holender (RADIO): Fire in the hole! !+==_-_-NoRi-_-_==+! : /reset natalia : /reset !+==_-_-NoRi-_-_==+! : dacie sie ? [AMXBans] Player is already banned. !+==_-_-NoRi-_-_==+! : ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Nie widze w bazie jego bana, dałeś mu go za pomocą amx_addban ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Dałem mu na IP, może zmienił czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 on zmienic nie moze sobie Jak dałeś mu przez amx_addban to w amxbans jego bana nie będzie, napisz do sioma PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Ale co mam napisać? W jakim celu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Żeby zdjął bana, czy tam zmienił czas bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi