Mrr4Tree 0 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Twój nick: FaLOWNick podejrzanego: LaxinishioIP podejrzanego: Niestety nie mam, bo wyszedł jak chciałem już sprawdzić.Data (dzień, gg:mm) zajścia: 11:10 / 2014-07-21Twoje demo: http://www29.zippyshare.com/v/98765302/file.htmlRodzaj czita: Aim.Czasy podejrzanych akcji: Krótkie demko, gdzie widać od razu aima.IP /Nazwa serwera: Cod mod 45k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 No to niestety nie zbanuje, bo nie mam na co. Używaj amx_ip jak robisz demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak danych Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi