wuwunio 10 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Piosenki, które niedawno zdobyły moje serce <3 Teledysk do tej nuty jest zarąbisty!http://www.youtube.com/watch?v=xR2a8ydfDcY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 ogólnie nuty świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Wszystko Fajnie,ale ten Bieber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 No ja osobiście nie przepadam za Bieberem, ale ta nuta wyjątkowo wpadła mi w ucho. Tak samo jak Boyfriend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 no niektóre fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi