PatrykZRB 0 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Nick: PatrykZRB Link do SSów: NIE ZROBIONEWycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer: BF2Link do bana: amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=58614 ss zrobiłem ale wyszedł czarny obrazek niezdazylem admin Vernon dal mi bana którego nie mna w regulaminie . rozumiem pilnowqac porządku ,gram tutaj 5 mies inwestuje i wspomagam server a on mi 1 dni9owego bana da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Nick:Link do SSów: Wycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer: Link do bana: TEN WZÓR, edytuj post i zastosuj się do tego wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykZRB 0 Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 edytowalem prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 SS to admin miał ci robić, jak dostałbyś powód "Wstaw screeny na cs-classic.pl" 1h bana minęła, a admin się najwyraźniej pomylił z czasem. Także UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi