PatrykZRB 0 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Witam ! PatrykZRB z bf2 z tej strony Admin Vernon dał mi bana na 1 dzień za he ,niesłusznie ,ale to już nieważne .ważne ze niesłusznie mnie na 1 dzień zbanowal lamiac ten sposób regulamin dotyczący kar. Sytuacja zaisytnaiala 22.07.2014 ok. godz 9.55 Proszę o UB lub zmniejszenie bana i ukaranie Vernona za pochopna decyzje. Śiadek gracz Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 po 1 twoja skarga bez wzoru nie ma prawa bytu, po 2 http://forum.cs-classic.pl/topic/21130-brak-przestrzegania-regulaminu/ policz sobie ile rzuciles granatow ( za kazdy 30min bana) i ciesz sie ze ci nie dalem na tydzien, a twoj kolega pro ci nic nie pomoze wiec przestan sie ponizac dzieckops - piszesz ze nie przestrzegam regulaminu? ty grasz tu nie od dzis i dobrze wiesz ze jest zakaz he a mimo to lamales ta zasade bo nie bylo admina i chciales pokazac kim to ty nie jestes a wyszlo na to ze jestes minusem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Vernon, ale 1 dzien to przesada. 6.5-Zakaz rzucania He na małych mapach: Pool_day , cs_wiocha, fy_snow , cs_max (Ban od 30min do 1Godz) Niby, 1h max ale tyle jest tych regulaminów i bany sięgają po 3h, więc tyle powinieneś mu dać MAX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Kara jest ostra ale słuszna, nie raz rzucał he na małych mapach. Po Ub będziesz miał już przestrogę, żeby nie rzucać he, gdy nie ma adminów A i jeżeli składasz już skargę, użyj chociaż wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Siwy dobra ale 30min to jest za pierwszym razem a jak on rzucal cala mape, a dobrze wiedzial ze nie mozna to dla mnie itak 1 dzien to malo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Ban sluszny nie grasz tu 1 raz więc wiesz, ze HE na małych mapach zabronione.. Więc skarga nie słuszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk LSC 8 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Ban słuszny może się oduczysz rzucac he na malych mapach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-ce 10 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Patryk chyba ta skargą sam siebie pogrążasz. Jesteś w top 3 i nie wiesz że nie wolno rzucac he na małych mapach i placzac biegniesz na forum!? Witam ! PatrykZRB z bf2 z tej strony Admin Vernon dał mi bana na 1 dzień za he ,niesłusznie ,ale to już nieważne .ważne ze niesłusznie mnie na 1 dzień zbanowal lamiac ten sposób regulamin dotyczący kar. Sytuacja zaisytnaiala 22.07.2014 ok. godz 9.55 Proszę o UB lub zmniejszenie bana i ukaranie Vernona za pochopna decyzje. Śiadek gracz Pro Dał CI bana za he nieslusznie!? To kto rzucał to he tak to? Spojrz na siebie a potem skladaj skarge na kogos. Dla mnie słyszny ban i sie zastanow co robisz najpierw geniuszu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Czemu w dyskutujecie z tym gościem? Nie zastosował się do wzoru więc sprawa jest nie ważna.....dziękuje dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Wzór + ban słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi