ajmi1 105 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Twój nick: ajmi Nick podejrzanego: ][_, 4 ][_, 4IP podejrzanego: SID - 0:1:19840300 Data (dzień, gg:mm) zajścia: 2014-07-22 11:12Twoje demo: http://www.speedyshare.com/X8Sba/l4l4.zipRodzaj czita: WallHack Nazwa mapki: De_tuscanCzasy podejrzanych akcji: 1:58 co to za dziwny celownik w sciane na model xD?? Potem polecam zobaczec jego kiilla jak zabija tt z HE w ręce w spowolnieniu o 4x tt w sumie nie wyszło a kolega strzela ... za szybko 5:39 troche mnie to dziwi napoczątku myślałem że chce przejść respem tt poprostu a on zabił afka i sie zawrócił .. skad wiedział że na respie jest afk skoro i tak niemiał zamiaru przechodzić tym respem 6:07 celownik odrazu na modelu jak podkłada pake ... 7:11 wychodzi i ma celownik za sciana na modelu ale na jego szczęście sie ogarnął że ten tt jest za ścianą mało brakowało i by strzelił. Polecam również spowolnić 10:14 nagle odważny sie zrobił jak ct wyciągnął granat 10:53 wtf??? do kogo on strzelał chyba myslał że mu wyjdzie ale nie wyszedł i strzelił za szybko jak dla mnie tu sie trochę spalił 15:11 dobre oko, ja na początku tej nogi ct`ka nie widziałem , a potem celownik ciągnie za modelem ciągle wie dokładnie gdzie stoi natalja ale to jest dzielna dziewczyna i dała rade Eks de 20:46 tu się kolega nawet nie rozgląda tylko leci napałe na plecy z celownikiem od razu na model IP /Nazwa serwera: 31.186.82.184:27691/FFA PROSZĘ PAMIETAC ŻE WYPOWIADAC SIĘ MOŻE JEDYNIE UBTEAM I NIKT INNY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Czysty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje uniewinniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi