ajmi1 105 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Twój nick: ajmi Nick podejrzanego: ][_, 4 ][_, 4IP podejrzanego: SID - 0:1:19840300 Data (dzień, gg:mm) zajścia: 2014-07-22 11:12Twoje demo: http://www.speedyshare.com/X8Sba/l4l4.zipRodzaj czita: WallHack Nazwa mapki: De_tuscanCzasy podejrzanych akcji: 1:58 co to za dziwny celownik w sciane na model xD?? Potem polecam zobaczec jego kiilla jak zabija tt z HE w ręce w spowolnieniu o 4x tt w sumie nie wyszło a kolega strzela ... za szybko 5:39 troche mnie to dziwi napoczątku myślałem że chce przejść respem tt poprostu a on zabił afka i sie zawrócił .. skad wiedział że na respie jest afk skoro i tak niemiał zamiaru przechodzić tym respem 6:07 celownik odrazu na modelu jak podkłada pake ... 7:11 wychodzi i ma celownik za sciana na modelu ale na jego szczęście sie ogarnął że ten tt jest za ścianą mało brakowało i by strzelił. Polecam również spowolnić 10:14 nagle odważny sie zrobił jak ct wyciągnął granat 10:53 wtf??? do kogo on strzelał chyba myslał że mu wyjdzie ale nie wyszedł i strzelił za szybko jak dla mnie tu sie trochę spalił 15:11 dobre oko, ja na początku tej nogi ct`ka nie widziałem , a potem celownik ciągnie za modelem ciągle wie dokładnie gdzie stoi natalja ale to jest dzielna dziewczyna i dała rade Eks de 20:46 tu się kolega nawet nie rozgląda tylko leci napałe na plecy z celownikiem od razu na model IP /Nazwa serwera: 31.186.82.184:27691/FFA PROSZĘ PAMIETAC ŻE WYPOWIADAC SIĘ MOŻE JEDYNIE UBTEAM I NIKT INNY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Czysty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje uniewinniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi