mattheo. 5 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Proszę o ub. Niechcący strzeliłem sam sobie ss'y ;d Serwer NDM Link do amxbans: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=58402 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Użyj wzoru i je podaj do nich link bo musze sprawdzić skoro masz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattheo. 5 Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Niestety ss nie mam bo robiłem wczoraj formata, ub potrzebuje, by na tym steamie nie mieć bana. Aktualnie gram na drugim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Załatwione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi