Szybki Bartek 2 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 (edytowane) 1. Nick:KUBA 2. Imię:Kuba 3. Wiek:15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):średnie 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):nie ma problemu 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/kuba/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Jestem na serwerze od porannych godzin wtedy gdy nie ma żadnego admina,a jest najwięcej odpalonych,jestem miły,kulturalny,stanowczy,znam regulamin serwa 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:na dzien 4-6 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):dni robocze -10-14,-20-24,weekendy cały dzien w roznych godzinach 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):nie Edytowane 22 Lipca 2014 przez Szybki Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian J. 5 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Neutral z pochylaniem na tak +STANOWCZY! -STEAM +Długi staż +Mikrofon Jest dobrze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Nie widze cie w roli admina, Admin powinien pomagać graczom, a ty jesteś na serwie nie aktywny może coś tam grasz ale nie widze żebyś coś robił. Poza tym, z kulturą na serwie też słabo, no i jak brak znajomości regulaminu serwa. 3 powody, Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Ja jestem na Tak : + Godziny + Mikrofon + Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Godzin ma sporo na serwie. Na forum też niezła aktywność. Amx zna w miarę. Ma składkę i micro. Tylko ten brak steama :/ Mimo wszystko na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Neutral. Steam. x Składka. v Forum. v Posty. v GT. v Wiek. v AMX. v/x Staż. v Niebyłeś adminem. x Szczerze mówiąc nie widzę Cię w roli admina, no ale... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pozdrawiam *_* ! ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Z tego co wiem masz rodzeństwo co za tym idzie admina jak dam to nie 1 osobie bo i tak już są z wami problemy ze jeden gra a drugi wchodzi na jego nick. Druga sprawa nie widzę cię w tej roli czesto kogoś zgłaszasz ale prawie nigdy nie masz racji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi