KoksiQ 4 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Witam Moja propozycja jest aby dodac/zmienic plugin na taki ze jak najedziesz na dana osobe to bedzie widoczny nick w celu zobaczenia nicku by dana osobe ukarac za nie przestrzeganiu regulaminu np. robienie ducha. Admin bedac w ct bardzo ciezko ma zobaczyc nick osoby z bliska a z daleka jest to nie mozliwe. Jedynie tt dobrze widzi nick osoby z ct Pozdrawiam KoksiQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 To może podeślesz link do tego pluginu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Zglaszalem juz to ale jakos nic z tego nie wyszlo KoksiQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Powiem szczerze że nie wiem czym to jest spowodowane i wątpie aby to był plugin zły tylko jakieś ustawienie pewnie lecz dokładnie nie wiem gdzie i co.Jeżeli dowiecie się jak to zrobić bądź będzie jakiś plugin który naprawia ten błąd to podeślijcie mi go.Postaram się naprawić bo sam miałem z tym problemy i musiałem iść na spec żeby kogoś złapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 okay. dzis duzo czasu nie mam ale jutro go znajde i jak znajde to jak by co podesle na steamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Najlepiej tutaj bo na steam mimo iż jestem online to nie zawsze jestem przy kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 po dlugim szukaniu nie moge znalesc pluginu :x przykro mi wiec prosze o zamkniecie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi