N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Od trzech dni, gdy wchodze z rana na serwer występuje błąd "no Time limit" i mapa trwa naprawdę długo. Nie wiem czym jest to spowodowane. Naprawiam ten błąd, jednak nie zawsze z rana mogę wejśc. Prosiłabym o naprawienie tego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 czy opiekun coś dodawał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Wiem, ze dodawał nowe mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 To nie wiem sam musi napisać co robił bo ja nie jestem wróżką, a wszystko działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Z czego co widziałem wczoraj to chyba coś Damian działał, ale nie jestem pewien czy to naprawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Działał w sensie naprawiał jak już nie działało, czas mapy wczoraj trwał podajże 30min.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 A dzisiaj znow byl ten sam problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 tak, mała mapa trwała ponad 30 min jak nie dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Właśnie się zmieniła mapa na de_nuke i wszystko jest w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Serwer ma problem z wczytaniem pliku server.cfg. Wczoraj zastopowalem serwer I wzowilem go. Dzieje sie to zwykle w nocy jak jest grana india. Dodalem paru adminom flage cvar. Możecie zmienic czas poprzez komende. Problem wraca co jakis czas , , pozniej znika. Moze Rybak ma jakies rozwiązanie zeby zaradzic. Byc moze siedzi to w pluginie mala mapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Po 19 zobacze co sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 coś tam pogrzebałem, zobaczcie czy sie to naprawilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 znów wystąpił ten problem, mapa aim_map trwala ponad 30 minut a zegar nie obliczał do zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guli Wer 17 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ten problem występuje na małych mapach przeważnie na aim_map, bo sam byłem na serwerze gdy ta mapa trwała i trwała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Problem został już rozwiązany / naprawiony. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi