Skocz do zawartości

skarga na mucha

gruby00010

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: Cyber marian :P

2.Nick admina/gracza który zawinił: Mucha
3.Admin/Gracz : Mucha
4.Data i godzina: ok godz.15.13
5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): zm_warehouse----demko HLTV chyba jest gdzies wiec podaje nazwe mapy.
6.Opis sytuacji:

Wiec tak bylem sobie survem i dostalem kicka bezpodstawnie,no wiec wbilem po kicku na serwa i z nerwami przeklnalem pytajac sie za co kick !! wiec dal mi bana z wyjasnieniem za co kick : http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=59314

A ja teraz wyjasniam ze zabilem typka co byl przed mna bo bloczyli z jednej i z drugiej strony wiec nawet nie mialem opcji jak wyjsc. I nie dosc ze bloczyli to jeszcze bylem na tej bierzni wiec mialem tylko wyjscie z jednej strony ... potem jak juz puscili to prubowalem wyjsc po drabince to sie nie dalo bo znow bloczyli z gory !!!! i teraz odnosnie Muchy najlepiej by bylo zeby odszedl z roli admina bo sie nie nadaje bez podstawnie bany kicki i ciul wie co ...

A z reszta widze ze nie tylo ja skladam skarge na tego osobnika ... i juz bylo pelno skarg napewno w jego strone a nie dawno adma dostal (tak przypuszczam).Bana odczekam ale tego tak nie moglem zostawic... Jak sie zdenerwuje to nie ma zmiluj :*

Moge jeszcze dopowiedziec kilka sytuacji ktore sie dzis zdarzyly ale to pozniej..

Opis sytuacji jestesmy w kampie pod woda i Gracz staje sie survem ,dochodza do niego z obustron zombie , ja bedac przy tym (stałem tam)  widzialem kto blokuje mu wyjscie . Oczyscilem mu wyjscie tak ze mogł swobodnie wyjsc przodem ale gracz odwrocil sie i zaczął strzelac w zomie z drugiej strony , co ja administrator odebrałem jako złamanie regulaminu gdzie napisane jewst ze SURVIWAL NIE KAMPI. Tak więc dałem w/w osobie kicka. Za chwile wszedł na serwer i cytując "" Za co kurwa był ten kick" "dowiem sie za co był do chuja kick" Więc znowu jako administrator postanowiłem zokonczyc problem stosujac kare o dlugosci godziny z powodem kultura. Pokaż mi gdzie tutaj pogwałciłem moje obowiazki. Dziekuje .

Idąc tropem Twojego myslenia .. po pierwsze pokaz mi gdzie sa te wszystkie skargi na mnie ? po 2 jakos nie widze zeby jakikolwiek gracz miał problm co do otrzymanego bana po 3 twója ortogafia PRUBOJE byc na wysokim poziomi. 

A teraz tak to co ja robie na serwerze jest na serwerze ja mam regulamin i sie do niego stosuje a jak sie nie podoba to nastepnym razem pomysl chociaż 2 razy ... Droge do wyjscia sam Ci iczyscilem a Ty dalej biłes a co do ""drabinki"" to tam zadnej nie ma. 

Poczekaj godzine i przemysl swoje zachowanie :) 

POZDRAWIAM SERDECZNIE MUCHA ! :D

Pogwalcona to jest Twoja wypowiedz jezeli mowie ze bylem na bierzni to chyba proste ze by mnie samo wypchalo !! tak ale bylem zbloczony...i zaraz wychodzac ze studni po drabince nie dalo sie bo bloczyli ... bez przesady ... widocznie zle odebrales to ze kampie ... a jak kuzwa byles na poprzedniej mapce na spectcie gdzie kurwa pisalem zebys banowal typkow bo byli Survikami i kampili to 0 odzewu ... i nie mow ze afk byles ... kampili skanowali cala mapke a Ty nic ... mam nawet screena :*

Bana jak wspomniałem nie dostałeś za kampienie na surv bo za to dostałeś kicka, ban natomiast był za brak kultury do której sam się przynajesz. Wyjaśnione

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności