malcio 167 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Kazdy podstawowy gracz kojarzy mapę De_westwood,ale "nie ogarnia" jej miejsc i nazw budynków.W tym poradniku postaram się wam zapoznać z tą mapa:)1.Resp TT2.Domek na Respie TT3.Salon4.Salon dół5.Salon góra(Salon Góra/Salon Okna)6.Hotel7.Hotel dól8.Hotel góra9.Bank10.Szeryf11.Sheriff w srodku12.Przejście z banku do Sheriffa13.Bombsite(B)14.Bombsite dół15.Bombsite góra16.Tzw General(na respie CT)17.General w środku18.Resp CT19.Dom na RESPIE CTTo tyle myślę ze poradnik na pewno komus pomoze:) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Super, że podjąłeś się wykonania poradnika dotyczącego miejsc na mapie de_westwood, ale: 2.Domek na Respie TT(ja tak na niego mowie) Usuń tekst z nawiasu. 5.Salon góra(Ktoś moze mowić "Salon okna" tez jest poprawnie) Nie lepiej podawać tylko nazwy? Salon Góra / Salon Okna 10.Sheriff Szeryf? (To CZERWONE Kółko to jest BOMBSITE 1(A) serio ? Myślę też, że obrazki wyszłyby ładniej gdybyś wpisał komendę hud_draw 0 oraz usunął fps'y komendą net_graph 0. Może spróbuj też zmienić nazwę tematu na taką, którą mają pozostałe poradniki dotyczące miejsc na mapie? Czyli: [Poradnik] Miejsca na mapie De_Westwood. Według mnie, nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi