Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Czy złoży mi ktoś komputer do gier, CPU 3,50 gHz Ram Min 8 GB Karta graficzna Min 2 Gb Do 2100zł Proszę o kontakt na PW GG:44020263 Steam: gemciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 1. http://www.morele.net/inventory/info/oQ2q7Z/ <------ Intel + AMD 2. http://www.morele.net/inventory/info/C2AO5B/ <------ Intel + nVidia P.S. Odpowiadam tutaj, ponieważ nie ma mnie aktualnie w domu, ale myślę, że w jakimś stopniu pomogłam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Bardzo dziękuję, Like oczywiście leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Polecam się na przyszłość 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 mogłabyś mi podać link do innego zasilacza? Ten się nie zapisuje w koszyku bo chyba już go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 http://www.morele.net/inventory/info/QFTxIi/ Łap nowy zestaw, wyszło o 85 zł drożej, lecz już wyjaśniam dlaczego. Sprawa jest prosta. Masz procesor, który przezyje jeszcze minimum 2 generacje najszybszych kart graficznych (co w skutku daje to, że nie będziesz musiał jej wymieniać przez długi czas). Karta graficzna też nie jest tragiczna na swoją sprawę, wyciągniesz dobre fpsy przy najnowszych grach na średnich ustawieniach. Następnie po jakimś czasie (kiedy uzbierasz więcej kasy) musisz zrobić upgrade: -4gb ramu (ten sam producent, ta sama kość) >dysk ssd <=> -karta graficzna (jeżeli będziesz chciał grać na ultra@60fps) Pozdrawiam i mam nadzieję, że pomogłam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free 10 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Zestaw godny polecenia a i tak na przyszłość nie bierz AMD wydajność w grach jest do bani, chyba że robisz rendering 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Czyli spisałam się dobrze, lubię to uczucie P.S. Gemciu, masz dobry zestaw i życzę miłej gry oraz wielu fragów Polecam się na przyszłość Przydało się? Zostaw like! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free 10 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Tak ogólnie intel tylko teraz do gier Seria Fx-ow jest do bani ;/ może i pokazały pazur w crisie 3 ale to mało gdyż przeliczyć to na Waty oj oj tu intel wygrywa Jeśli chodzi o dysk sam mam WD Blue 1TB i tutaj mogę ci sam go polecić Oczywiście ja mam 50% inny komputer ale ten co kolega wyżej podał napewno do nowszych tytułów starczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 @Free wszystko byłoby dobrze, ale jestem kobietą Poza tym @Gemciu chciał bardziej kompa pod gry, więc takiego dostał kilka upgradów i jak na tą cenę jest okey 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free 10 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 hahah nie zauważyłem Dobrze mieć takie kobiety , które znają się o komputerach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi