nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 31 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 1.Twój Nick: ; c 2.Nick admina/gracza który zawinił: Siwy 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 2014-07-23/ 23:00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Pozostalo ci 23 godzin , 52 minut i 11 sekund bana.[AMXBans] Zbanowany Nick :[AMXBans] Powod : ' recconect '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 17084253 ' 6.Opis sytuacji: Tak jak widać powyżej, admin Siwy zbanował mnie za użycie niejakiego recconecta na 1 dzień. Jego idiotyczny wymysł jest dla mnie nie zrozumiały gdyż w regulaminie serwera nie ma nic wspomniane o zakazie wykonywanie RC! Nie rozumiem jak Admin może nie znać regulaminu serwera? Wnoszę skargę na admina o celowe i bezmyślne zachowanie, gdyż specjalnie utrudnia grę i w dodatku przyswaja problemów. Dobrze, że Cię na tydzień nie podkusiło. Nawet gdyby faktycznie był zakaz to 1 dzień za takie coś, to zupełny śmiech. Najpierw się upomina, bo wyobraź sobie, że nie każdy zna regulamin i wcale mnie to nie dziwi, a nie od razu wlepia się bana na 1 dzień. Z takimi ludźmi aż odechciewa się gry, także nie pokazuj honorów tylko zacznij racjonalnie myśleć, a zwłaszcza, że tutaj nie ma mowy o zakazie robienia RC! Sam się gubisz i pokazujesz, że Admin Ci nie służy. Dorzucam dla pewności link z AMXBans : http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=59517 Żądam UB, mimo iż na 1 dzień, to i tak nie chcę tutaj żadnych aktywnych, zwłaszcza, że BAN nie słuszny!Mam nadzieję, że zostaną wyciągnięte z tego odpowiednie konsekwencje, choćby w postaci upomnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 W regulaminie ani w temacie propozycji niestety nie znalazłem żeby -_- napisał że jest to zakazane, ale najwyraźniej był zajęty za bardzo. Był plugin wywalający graczy za recconect, ale został usunięty i wróciliśmy do banowania tak jak przed wgraniem tego pluginu, Czyli za recconect był ban na dzień. Więc ja nie rozumiem czego to moja wina, oczywiście nic nie pisze w regulaminie (co i tak potrzebuje kilkanaście zmian). Ale powinieneś wiedzieć że za takie coś jest ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Jako iż zasady są dla mnie proste - admni powinni postępować zgodnie z regulaminem serwera w którym na obecną chwilę takiego czegoś nie ma - bana zdejmuję. Dodam tylko że nie rozwine wypowiedzi na temat po czyjej stronie leży wina ponieważ tylko zastępczo zajmuje się sprawą serwera i nie jest mi znany zamysł zakazu używania recconecta jeśli -_- faktycznie tego zabrania po powrocie wspomnę mu o dodaniu do regulaminu stosownego punktu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi