HoFmaN 32 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Nick: HoFmaN Powód rezygnacji: Dużo(długo) pracuje, praktycznie niemam czasu nawet dla rodziny a juz nie wspomne o forum jak i serwerze. Nie chce blokowac komuś możliwości zostania Adminem na FFA, więc na tą chwile musze zrezygnowac z funkcji admina. Oczywiście jak będe tylko mógł to bede grywał na serwerze. I bede odwiedzac forum. Coś od siebie: Mam nadzieje że damian mnie zrozumie, bo nie raz przedstawiałem mu jak sytuacja wygląda. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Zawsze mowiles ze jestes zapracowany Wiem jak to wyglada... Mam nadzieje ze sie zobaczymy czasem na serwie Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Wielka szkoda.. ale rozumiem Twoją decyzję.. Do zobaczenia na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi