CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Nick: CiapatyMurwa Powód rezygnacji: Uważam, że zbyt mało czasu poświęcam na serwer, moje 11h przy rekordzistach posiadających godzin 70 jest niczym, mój komputer nie pozwala mi na szaloną grę godzinami, tzn. co 30 minut muszę go wyłączać, żeby się ochłodził więc mało gram, za to zwiększa się moja obecność na forum więc coś za coś. Do tego dochodzi prawo jazdy oraz aktualny rok szkolny, który nazywać będę rokiem maturalnym, niektórzy wiedzą co to znaczy-nauka i nauka. Proponuję ogłosić nabór na DR z ludzi, którzy mają 40h+, według mnie obecność na serwerze jest ważniejsza od doświadczenia, nevermind. Dla mnie teraz priorytetem jest ukończenie liceum z dobrym wynikiem więc korzystam z powiedzenia "życie to droga wyborów" Coś od siebie: Na DR zostaje, będę grał ale będę niezależny, będę wchodził kiedy zechce i z częstotliwością jaką zechcę co jest dla mnie najlepsze Na forum zostaję, będę dalej szukał sposobów na rozwój sieci poprzez wdrażanie i proponowanie lepszych rozwiązań. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 EDIT: post przez przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi