BezImiennyy 240 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 1. Nick: BezImienny2. Imię: Dawid3. Wiek: 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: https://www.gametracker.com/player/Bezimienny/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Dawid, interesuje się sportem. Moje hobby to granie w cs'a XD. Składam to podanie ponieważ, niektórzy admini co olali sprawę wylecieli, jest mała aktywność u pozostałych adminów, dlatego ja składam podanie. Myślę że zostanie rozpatrzone pozytywnie.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): NS10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4-5h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Nie robi mi to różnicy, gram dużo na tym serwie. xD 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 2 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warklad 14 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Jestem na tak. opanowany i poradzi sobie z ta posada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-ce 10 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ja jestem na nie. Poniewaz czasami Ci sie udawalo napisac na U@ ze ktos cziter, a okazywalo sie ze total nie ogar player i jak dla mnie nie pasujesz na ta funkcje. Po drugie srednio jestes na serwie 48 min wiec jak dla mnie Nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Jestem na Tak Grac Gra Widze go czesto z rana, po poludniu, wieczorkami Amxx Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLA 11 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Zmień kolory, nic nie widac na twoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ja na TAK, dość często gra, ogarnia AMX, myślę, że może się przydać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Na tak-> Widać go na serwerze-> składka-> amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 TAK Czas na serwerze wiek amxx składka mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Jeśli zwolniłoby się miejsce to jestem na Tak, jest osobą ogarniętą i nie ma z nim żadnych problemów (przynajmniej Ja nie miałam) . Amx jest w miarę w porządku, ale zawsze jest szansa się douczyć, w końcu mało jest ludzi, co znają to perfekcyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLA 11 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Jestem na TAK, ogarniety, spokojny, mozna pogadac, amx, wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Na tak. Amx Aktywność Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Na tak :x Wszystkie powody wymienione :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty na okres próbny. Pisz pw/gg Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi