ShaD 2 254 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Nick: S}{aDoW Opis problemu: Od jakiegoś czasu na mapach cs 1.6 nie widzę zaznaczonych czerwonym kółkiem bombside'ów ani własnych spray'ów. Screenshoty: widok po stworzeniu spray'a. Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : Wszystko jest w moim profilu. Inne: Inne osoby potwierdzają, że widzą mój spray. Może to przez jakąś komendę zapisaną w config? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 spróbuj pobrac z gamebana jakis spray który jest zapisany w formacie tempdecal.wad i włóż go do cstrike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Dodanie nowego spray'u nic mi nie dało. Pobranie na nowo mapy również. Postanowiłem utworzyć nowy config, który będzie zawierać tylko podstawowe komendy i co się okazało - wszystko było widoczne. Będę musiał pokombinować z tym swoim, bo prawdopodobnie spisałem jakąś komendę, która "dla" większych fpsów, ogranicza różnego rodzaju malunki na mapie. @Edit. Komenda, która za to odpowiada, to: mp_decals "0" Do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi