eudus 10 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Nick: MeejtOpis problemu: 1) Problem Kiedy włączę noktowizor mam ściny, dzieje się tak czasem również gdy wybuchnie więcej niż 1 granat. (Dodam, że kiedyś tak nie było, wszystko działało jak należy). Przez to nie mogę np. grać na zombie-modach gdzie noktowizor jest na porządku dziennym. 2) Problem Często mi się freezuje counter strike (mam zwiechy ok. 3 sekundowe). Blokuje się obraz i dźwięk (powtarza się). 3) Problem Nie działa mi funkcja spadochronu na serwerze #2 FFA. Mam VIP'a. Screenshoty: -Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : - Inne: - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luugkiii 8 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Masz spadki fpsów gdy za dużo dzieje się na ekranie, sprawdzałeś temperatury na podzespołach? I od kiedy tak masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eudus 10 Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Mam zainstalowanego nowego non-steama (z tej strony). Wydaje mi się, że od tej pory. A grzeje się tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luugkiii 8 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 A spróbuj ściągnąć z innego źródła może pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 noktowizor, to przy tych slabych kompach jak latarki. He ja mam taki sam problem, jest wiecej niz 2 he to sciny letkie. Ale to prawdopodobnie tez od mojego sprzetu, bo nie zaleznie na jakim cs'ie gram to i tak scina. ZombiMOD, u nas mozesz wylaczyc noktowizor u zombi, pod N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eudus 10 Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Wiem, że można wyłączyć pod N, ale wtedy nic nie widać A jak już mówiłem kiedyś mi się nie ścinało więc raczej nie jest to wina kompa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 I jak rozwiazales problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi