Sebastian J. 5 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 1.Twój Nick: Hashirama Senju 2.Nick admina/gracza który zawinił: suchy 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: Przed chwila 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/aJPEb/de-inferno0000.bmp 6.Opis sytuacji:Od 2 map stawia miny w przejściu, nic nie robił sobie z tego że go upominałem, screen nie przechwycił, ale po zabiciu mnie napisał "a masz kurwo". Więc prosze o bana na co najmniej 3h. suchy STEAM_0:1:38581935 93.217.103.98 Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr@zy 15 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Potwierdzam z tymi minami w przejściu, sam zginałem kilka razy od min, które były praktycznie w drzwiach i z tym "a masz kurwo" bo to też napisał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luugkiii 8 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Tego co pisał nie widziałem bo wszedłem dopiero na serwer, mam straszne lagi. Za miny bana dostał bo go upominałem wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy133 0 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 lugii upominales mnie 5 razy za to xD a tego kolesia nie ogarniam placze a masz kurwo to nie bylo do cb chyba ze traktujesz sie tak to juz nie wnikam sr bardzo z pozdrowieniami suchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luugkiii 8 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Sorry suchy ale obraza to obraza nie ważne kogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian J. 5 Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 A masz kurwo nie było do mnie? Jak właśnie zginąłem z twojej miny, a wcześniej cię zabiłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy133 0 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 pff gosciu jak ja bym mial do kazdego tak pisac to co 3 min to bys widzial wiec nie placz ile ty masz 15 lat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luugkiii 8 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Dobra nie dyskutuje z kimś kto nie potrafi się hamować, czekamy na Rybaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian J. 5 Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Mam lat 14, ale jak widać, jestem bardziej rozwinięty niż ty. Nie wypowiadaj się już w tym temacie, powiedziałeś (a raczej napisałeś) swoje i dziękuję. Tak jak napisał Luugkiii czekamy na Rybaka:) Ps. "?" - Znak zapytania pisze się od razu po wyrazie, a nie po spacji. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy133 0 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 sr ale jak wolisz nie mieszkam w polsce i nie znam gramatyki polskie wiec sr bardzo \ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian J. 5 Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Jest mapa assasult i kładziesz miny w drzwiach! Była mapa alpin kładłeś je tak, że nie można było się do hostów dostać! Proszę o dłuższego bana dla tego pana:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy133 0 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 poprosze o sccrene albo demko z tych map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Prosze zbanować gracza jak bedzie na serwerze na 3 godziny za kulture+przewinienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi