Sony xperia j 10 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 1.Twój Nick:Sony xperia j 2.Nick admina/gracza który zawinił: Bartek (poprzednia nazwa Szybki Bartek) 3.Admin/Gracz : gracz 4.Data i godzina: Wczorajszy dzień (27 lipca, wieczór. godziny nie znam, bo jak??) 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): afgan wstawi filmik, swiadkowie to afgan 6.Opis sytuacji: Kurwa mać. (przepraszam, musialem...) Bartek wszedł na moje konto i ukradł mi wszystkie monety. Zmienił statystyki (miałem full kondychy, a on zmienił na hp te punkty) Wystawiał perki i kupował za moje monety (miałem 1000+ monet a mam 70 -.-) . Co się kur*a z tym serwerem dzieje????????????????????Rybak ogarnij to wszystko bo teraz co tam sie wyprawia to śmiech na sali. Proszę o BANA dla Bartka. Pernamentnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 A nie jest tak że masz premke, czyli "nick na hasło" ? Crazy, ale jeżeli ma albo to albo to, to bartek musiał znać jego hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr@zy 15 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 On nie ma premki chyba. Ale fakt rezerwacja nicku chyba jest, ale co nie zmienia faktu, że jeśli to prawda co pisze, to ten bartek ku..o nieładnie się zachował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Proponowal bym usunięcie lvl Bartkowi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ban na tydzień dla Bartka a co do cb sony tu kup rezerwacje nicku :x to tylko 1,23 :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ale gdzie to demko przedstawiające sytuacje bo nie mogę go odszukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sony xperia j 10 Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Afgan miał wrzucić. Obecnie nie może, jutro z nim pogadam i powinien wrzucic.A co teraz z moimi monettami?? (jeden perk kupił za 300 monet -.-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sony xperia j 10 Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Rybak, gdzie moje monety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 a jak ma ci monety oddać :x najwyżej na rynku możesz perk mu za 300 monet wystawić :x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Człowieku nie widzę do tej pory żadnego demka przedstawiające wine tego kogo oskarżasz jak twój kolega sie zdecyduje udowodnić twoją skargę wtedy możecie ją pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi