amN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 1.Twój Nick: amN 2.Nick admina/gracza który zawinił: Rotek123 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 30.12.2012 20:35 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Tomek PFK 6. Czym zawinił : Dał mi bana za pisanie na U@ o skracaniu . A więc tak. Zauwazyłem że "kalamarnica" skraca , zapewne jest to kolega Rotka więc bronił Go że on jest pod "Jego opieką , on tylko próbował " - Co niby do jasnej cholery próbował ? Jak Ci spamie ? Piszę o graczu który łamie regulamin.. Proszę o zdjęcie bana oraz ukaranie admina Informacje o banie Nick: amN SteamID: STEAM_0:1:24176770 Powod: kultura i nie spam na U@ Dlugosc bana: 30 minutes Czas do unbana: 21:08:12 12/30/2012 Nick admina: ReQ Admin SteamID: STEAM_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 JAk widać ban nie ode mnie, mój ban był podobny - kultura na u@ także obowiązuje :PBo przeklinał, a o tego ziomka.Więc tak, gra on pierwszy raz na DR, tak jest moim kolegą, zaprosiłem go. Ktoś skrócił, kolega zapytał się mnie na TS czy może sprawdzić czy na jego lvl tez mu sie uda, pozwoliłem mu bo co mi szkodzi.. Nie udało mi się, więc zabił się po sprawie.Tak poza tym amN o wszystko sie czepiasz, nie jesteś najważniejszy na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi