OsamaCieZajebie 0 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 1. Nick: Osama 2. Imię: Karol 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Nie 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Ja ponieważ , widze tutaj u was na serwerze dh , duzo ludzi , którzy nie dają pograc innym w sensie ,ze wchodza do kolejki i wchodzą w takie miejsce gdzie tt nie moze dojsc. Krótko mówiąc chciałbym wprowadzic ład , skład i porządek na serwerze 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-4h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): cały czas praktycznie 12. Staż w grze counter strike 1.6 5 lat. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak na wielu serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 NIE brak wymagań nie wiesz co to gt nie masz mikro nie masz steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Nie wiesz co to gt. Nie masz micro. Brak steama. Konto na forum dla podania. Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
мαgιк 8 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Jestem na Nie,ponieważ brak wymagań brak gt. Na serwerze jest nie kulturalny. Dziś nawet mi groził,że stracę admina . Brak postów na forum. Jak dla mnie nie zapoznał się z wymaganiami. Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 To jest twój GT: http://www.gametracker.com/player/Osama/193.33.176.143:27015/ Jestem na NIE a spowodowały to następujące czynniki: a) Niepełne podanie - b) Dlaczego Ty?- nie przekonujące - c) Brak steam - d) "11.W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): cały czas praktycznie" to nie jest odpowiedz, wejde o północy i też będziesz? Nie sądzę więc sprecyzuj się następnym razem. - e) Staż + f) brak znajomości regulaminów - g) brak znajomości warunków przyjęcia na admina, pewnie nie czytałeś, że trzeba mieć 20h przegranych nie? - h) konto dla podania - i) brak mikrofonu - j) brak 10 sensownych postów na forum - Argument "od 3 lat pisze z Siomem na GG" mnie nie przekonał (tak napisał na serwerze rozmawiając o podaniu z Magikiem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 NIE nie wiesz co to gt brak micro podanie byle jak napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
``N!corette 6 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Nie. nie wiesz co to gt. brak micro brak mikrofonu konto dla podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Nie, historię banów masz ładną, brak wymagań, kultura. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 brak steam konto na forum dla podania nie wiesz co to GT a wystarczyło przeczytać FAQnie widziałem cię w ogóle na serwerzeczyli nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 jestem na nie konto zalozone 9:05 a podanie 9:10 czyli konto na podanie brak gt Nie przestrzeganie regulaminu a bedac adminem trzeba byc wzorem dla graczy brak czytania ze zrozumieniem wielkie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Podanie Odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi