Amelia 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 1. Rodzaj grafiki: Avatar 2. Kolorystyka: Dowolna 3. Tematyka: Dowolna 4. Wymiary: Największy na forum 5. Napis: Amelia i oczywiście Cs-Classic <3 6. Dodatkowo: Zaskoczcie mnie! Postawie piwko za każdą prace :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 licze na piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dziękuje, piwko, czekam na więcej prac :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Proszę coś ode mnie Liczę na piffko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Piwko dla Ciebie, jednak nie wezmę żadnego, nie podoba mi się kolorystyka napisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi