Skocz do zawartości

rere

gruby00010

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: Cyber marian :P

2.Nick admina/gracza który zawinił: DarkAngel
3.Admin/Gracz : Admin
4.Data i godzina: 28/07/2014 ___ godzina ok 15.09
5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://przeklej.org/file/uaPFeV/heeee.rar
6.Opis sytuacji: No to tak admin byl na serwerze to pisalem ze Szwagier skanowal ... i nagle patrze nie ma go no to spoko... zaraz wbil ponownie pisze ze skanowal to ten odrazu ban za obraze ze co jaki uj ?/? nie ladnie :D prosilbym o upomnienie tego admina zadnego odbioru stanowiska :D bo mam do niego szacunek bo jest dobrym adminem :D ...mam czas godzine na napisanie postu wiec pisze :D

no tak a nie uwazasz ze to bylo nie fair bo goscu sie cofal z kampy zamiast wbijac i wykonywac swoje cele ... to powinien dostac bana za bloczenie po pierwsze bo jak zombie jestem to wbijam do kampy i jak mi zostaje malo HP to sie nie cofam ...i nie blocze,a drugi typ skanowal akurat jak wyszedles na chwile...

trzeba było napisać na u@ że bloczy kicka by dostał a nie od dawnów wyzywać 

wiesz ja nie toleruje jak ktoś obraża za to że jest jaki jest ( wyznanie , kolor skóry , choroba którą jest down )

ty też chciałbyś być wyzywany od murzynów że jesteś Afroamerykaninem ?

przypadkiem zobaczyłem to że wyzywasz bo siwy pisał dlaczego zbanowałem innego  

chyba wszystko wyjaśniłem czy chcesz coś jeszcze wiedzieć ??

kurcze nawet nie pomyslalem o tym ze moglbym takie cos napisac a nie popatrzylem wyzej w konsoli moj blad... Czasami nie panuje nad slownictwem i wyrazeniami ogolem :D zdaje sobie sprawe ze wyzywajac od downow odnosze sie chamsko, nie raz tez pisze na u@ to czasami nikt nie reaguje na moje wiadomosci ... Nastepnym razem bede na u@

No sorry nie potrzebnie pisalem ta skarge troche ja wyszedlem na glupka ;x Do zamkniecia ... ;d

Pzdr od Maniek !

A tak a propo, Marian :D Nawet, Jeżeli będziesz widział że ktoś skanuje i napiszesz to na u@ to tak czy siak admin nie widząc tego nie ma prawa banować. Więc zamiast obrażać innego gracza, i pisać skargę na admina który dał ci bana za obrażanie, mogłeś wejść na forum i napisać skargę na tego typa co skanował + demko oczywiście z HLTV. Zrobiłbyś dobry uczynek. A tak to masz zły uczynek za obrazę gracza + Nie słuszna skarga na admina :) Pozdro.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności