KreJJzoL 2 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Siema, mam pytanie. Wie ktoś może dlaczego zacina się dla mojego brata Cs na win 8? ma też problem taki, ze jak widzi sporą ilość graczy to strasznie go laguje. Nie mam pojęcia co może być nie tak, więc pytam Was, może ktoś pomoże z Góry dzięki KreJJzoL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 WIN 8 to słaby system do gier,postaw 7 bo do gier jest o niebo lepszy.A tak serio to zajrzyj do działu poradniki,zwiększ fpsy pozamykaj wszystkie aplikacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Osobiscie mam 2 lapki. Jeden na 7, drugi na 8 nowka. Chodza obydwa csy tak samo nawet z przewaga na ten z 8. Ale komputer jest wolny od duzej ilosci aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDesmond 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 panowie, a ja mam problem taki, że w ogóle nie chce mi działąć na win 7 ;/ jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
69. 8 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Przeskanuj kompa ,avastem 1,2 razy ,lub masz zbyt slabe urządzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 brak zainteresowania tematem / cl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi