Pebble 74 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Witam wszystkich czytających.Proponuje zmienić pewną rzecz na sieci a mianowicie:Gdy admin piszę posta pod jego awatarem znajduje się:Admin Serwera.Proponuje zmienić tę nazwę na:Admin CS 1.6.Oczywiście jest to tylko propozycja z mojej strony.Piszcie co o tym sądzicie.Zły dział to proszę o przeniesienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 jak już zmienić nazwę to na Admin FFA,Admin DD2,Admin NewDiablo itd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 @James dokładnie,ale zmienić ogólnie to 1.6 to była tylko propozycja bo ta obecna jak dla mnie się przejadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Kiedyś było ,że każdy serwer miał osobną rangę admina ,ale Buźka usunął ,bo nie chciał tak dużo rang . Nie trzeba dodatkowych rang wystarczy w opisie napisać ,na którym serwerze zajmujemy stanowisko admina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Nie, nie i jeszcze raz nie, zasyfi to forum i nie wiem po co to? Ranga zostanie poprawiona po powrocie Karola Proszę o zamknięcie bo zaraz spam się zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Za admin ffa itd jest Global admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 nie.. to nie jet za to.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Dobrze,podsumowując:Zmienić "ADMIN SERWERA" na "ADMIN CS 1.6" podobnie jak jak jest z global offensiveOczywiście ocenę tego zostawiam dla administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 jest ranga Admin Serwera i Admin CS GO to po co Admin CS 1.6 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zamiast Admin serwera dać cs 1.6 o to mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jestem na nie, moim zdaniem dobrze jest "Admin serwera" lepiej wygląda niż Admin CS 1.6 ;P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Po co zmieniać? Może zostać tak jak jest, a administracja może dodać prefix przy nicku albo pod avatarem jakiego serwera pilnuje admin. ^ post do odpowiedzi JamesRodriguez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Decyzję końcową pozostawiam senroxowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Dla mnie jest to bez sensu. Jest już poruszany temat na forum w tym dziale , aby zrobić liste adminów dla każdego serwera przez opiekunów. Co do Twojej propozycji to jestem na nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi