Ilonez 779 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Nick na forum: ιикα Wiek: 17Staż na Forum: od listopada 2013Znajomość Regulaminów: bardzo dobraCzas jaki możesz poświecić na forum: 3-4 h dziennieZnajomość funkcji Moderatora: wiem co i jakDlaczego ty?(Kilka argumentów): Minęło parę dobrych tygodni od ostatniego podania, a Moderator jest ON, więc składam ponownie . Jestem często, gdy akurat innych Moderatorów nie ma i są na urlopach. Myślę, że jestem znana raczej z tej dobrej strony :turtle:. Udzielam się tylko tam, gdzie ta aktywność jest wskazana. Razi mnie łamanie regulaminu i chętnie bym pomogła ^^.Masz jakieś pomysły na rozwój sieci?: Udzielam się w pomysłach gdy trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Nie , nie mam nic do Ciebie ,nawet byłbym na tak z powodu wymagań ,ale : Widzę ,że chcesz wszystkie rangi tyle tych podań ... , Buźka wyraźnie pisze ,że jest wystarczająco dużo moderatorów ,i ja podzielam jego zdanie ,jest 3 moderatorów i 1 global moderator ,to w zupełności wystarcza . Pozdro MGotze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Jestem na tak ona jest bardzo często na forum jest ogarnięta i kolejne wyzwanie dla niej to nie problem i kocha żółwie :turtle: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Wielkie tak wiek dużo się udziela ogarnięta chyba codziennie widzę na forum kulturalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Na tak Aktywność Wiek Znajomość z ludźmi Spoko dziewczyna można dać szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 To samo co u Magdy mógłbym napisać i w twoim podaniu, robiłaś to samo w mniejszym lub wiekszym stopniu takie zachowanie do tej funkcji nie pasuje dlatego jej nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi