MrTercio 0 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 1.Twój Nick: Tercio 2.Nick admina/gracza który zawinił: 3lu 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: Godzina pójścia zw 28.07.2014 - 23:15:20 ( Widoczne na 2 zdjęciu ) Godzina zbanowania 28.07.2014 - 23:17:46 ( Wklejone z AMX ) 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Zdjęcie 1 http://up.programosy.pl/view/2014-07-28_00001.jpg.htmlZdjęcie 2 http://up.programosy.pl/view/2014-07-28_00002.jpg.html zdjęcia zrobione przez steam F12 6.Opis sytuacji: Mama mnie zawołała, więc napisałem 3lu, że idę na chwilę na zw i poprosiłem, żeby mnie nie banował. ( Ostatnio mi powiedzieliście, że trzeba poinformować admina, że idzie się zw, wtedy się nie dostaje bana, jeśli mnie wprowadzono w błąd, to nie moja wina ) W razie co strzeliłem SS, bo wiem, że 3lu bardzo lubi mnie banować i zapewne wykorzysta tę sytuację, jeśli " nie zauważy ", że mu to napisałem Na 1 ze zdjęć widać, jak mu piszę, że idę zw i proszę, aby mnie nie banował. Na drugim zdjęciu widać godzinę, o której mu napisałem, że idę zw, dowody, że oba zdjęcia zrobione o tym samym czasie - Widoczne po prawej na dole zapisanie zdjęcia poprzedniego ( steam wyświetla to przez 5 sekund od stworzenia zdjęcia ), po lewej moja wiadomość do 3lu na u@ na zielono, która także jest na 1 zdjęciu, napis " Zostales ozywiony ", ta sama mapa, ta sama pozycja, tyle samo hp. Także podsumowując w mojej skardze chodzi o to, że zostałem niesłusznie zbanowany, przynajmniej tak mi się wydaje, jeśli się okaże, że faktycznie niesłusznie, proszę o odbanowanie, jeśli jednak słusznie zostałem zbanowany, to przepraszam za problem, ale napisano mi, że wystarczy poinformować admina, że się idzie zw i wtedy nie ma bana za cele A zdjęcia to dowody, że poinformowałem 3lu, że idę zw. PS Jakby 3lu mi zarzucał, że nie wykonywałem celów długo - jak poprzednio, to można sprawdzić w hltv, że max 30 sekund przed moim pójściem zw on, bądź Master Q mnie zabił i inni wcześniej ( Na serwie byłem łącznie 7 min, z czego z 3/4 min. jako człowiek a reszta jako zombie, z czego nie całość byłem zw ) - czas mojej gry widoczny na 2 zdjęciu To tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Po 1. jak ktoś jest zw to daje mu się kicka nie bana. Po 2. na pewno nie dostałeś perma więc po co ub? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Po 1. jak ktoś jest zw to daje mu się kicka nie bana. Tak ale gracz poinformował o chwilowej nieobecności także admin powinien poczekać 5 minut zanim cokolwiek zrobi a nie poczekał. Dlatego dostaje upomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi