Florczanek 1 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Witam mam problem z cs:go. Gdy wchodze na serwer obojętnie jaki zaczyna sie ścinac cs i tak co jakis czas np. gdy dostanie flesh na twarz to mam sciny i ze 180 fpsów robi sie 40 Odrazu odpowiadam mam nowa karte graficzna. Prosze o Pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Proponowałbym zrobić reinstal steama , a następnie cs go . Problem może występować przy komputerze - najlepiej podaj mi paramenty kkmputera jakie masz , a następnie znajdziemy problem , ktòry tkwi gdzieś w zakamarkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 brak aktywności w temacie. Moderatora proszę o zamknięcie tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi