Maniak 114 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Nick:ManiakWiek:16Staż gry Counter-Strike: 4 lataCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Nie obsługiwałemIle czasu poświęcasz forum?:2-3hCzy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:Nie używałemCzy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: tak, screenyDoświadczenie na podobnym stanowisku: nie mam żadnego doświadczenia, ale chciałbym spróbować czegoś nowego a nie tylko adminowania na serwerze.Informacje o sobie lub uwagi: Witam, mam na imię Krystian, lat 16, lubię w wolnych chwilach popykać z kumplami na orliku w piłkę nożną, siatkówkę, gram w cs, nie lubię czytać książek ,,, Pozdrawiam Wymagania: Co najmniej 5 dni spędzonych na froum + Przynajmniej 100 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej 2 miesięcy + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) czytałem o tym i ogarniam więc + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Narazie wystarczy ludzi w UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Przyjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi