Maniak 114 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Nick:ManiakWiek:16Staż gry Counter-Strike: 4 lataCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Nie obsługiwałemIle czasu poświęcasz forum?:2-3hCzy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:Nie używałemCzy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: tak, screenyDoświadczenie na podobnym stanowisku: nie mam żadnego doświadczenia, ale chciałbym spróbować czegoś nowego a nie tylko adminowania na serwerze.Informacje o sobie lub uwagi: Witam, mam na imię Krystian, lat 16, lubię w wolnych chwilach popykać z kumplami na orliku w piłkę nożną, siatkówkę, gram w cs, nie lubię czytać książek ,,, Pozdrawiam Wymagania: Co najmniej 5 dni spędzonych na froum + Przynajmniej 100 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej 2 miesięcy + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) czytałem o tym i ogarniam więc + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Narazie wystarczy ludzi w UBT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Przyjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi