klawy 0 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Witam, mój problem polega na tym ze zrobiłem reset statystyk, nie wiedząc o tym ze wszystkie osiągnięcia się skasują, a sporo ich było, wiec moje pytanie jest takie, czy można odzyskać stracone odznaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Nie ten serwer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Kolego, ale to nie tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-n- 4 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Tzn, przywrócić się nie da , jednak napewno da się wiem bo byłem kiedyś adminem na bf, dodać Ci te odznaki. Jeśli znasz dobrze jakiegoś admina który wie ile miałeś odznak to ci je normalnie da, jednak medale za ukończone mapy i statystyki ile ogólnie zabójstw itp przepadły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Tzn, przywrócić się nie da , jednak napewno da się wiem bo byłem kiedyś adminem na bf, dodać Ci te odznaki. Jeśli znasz dobrze jakiegoś admina który wie ile miałeś odznak to ci je normalnie da, jednak medale za ukończone mapy i statystyki ile ogólnie zabójstw itp przepadły. Tak tak tak.. ale nie na FFA, gdzie żadnych odznak nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi