klawy 0 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Witam, mój problem polega na tym ze zrobiłem reset statystyk, nie wiedząc o tym ze wszystkie osiągnięcia się skasują, a sporo ich było, wiec moje pytanie jest takie, czy można odzyskać stracone odznaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Jeśli masz ss-a ze swoimi odznakami , ale myślę ze takowego nie masz wiec chyba nic nie poradzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klawy 0 Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Wiem co mialem: 18 odznak podstawe- nozem podstawa- pistoletem expert- awp expert- smg expert- shota weteran- karabinami expert- materialow wybuchwych podstawa- wsparciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 expert- materialow wybuchwych raczej nie miales bo jest od 1000 fragow z he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ale wiesz ja muszę mieć jakiś dowód, może to ktoś potwierdzić z adminów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-ce 10 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ja jedynie co moge potwierdzic, to ze latal ze 130 Hp i cos tam byl niewidoczny tak na weteranie jak napisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 No to: expert szturmówka weteran szot A resztę ktoś potwierdzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klawy 0 Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 nóż-podstawa pistolet-weteran m249-podstawa snajperkami-expert karabinami-weteran shotgunami-expert smg-expert granatami-expert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-ce 10 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Klawy pisac to kazdy moze pisac co mial, nie masz dowodow zbytnio wiec odzyskasz malo odznak. miales wedlug gameTrackera 1907 fragow wiec moze cos uprosisz soota zeby Ci dal po 50 fragow z smg itd a z shota 100 albo bd mial 5 odznak i odrabiaj za swoj "glupi" blad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klawy 0 Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Albo 18 odznak albo w cale, po za tym, po cholerę taka komenda w menu, kto chciał by stracić wszystko co wywalczył przez dwa tygodnie granie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 boże masz HLTV wchodzisz tam, szukasz jakiegoś demka gdzie grałeś i oglądasz dajesz screena i git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klawy 0 Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 na demku nie ma ile miałem odznak:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi