Trevor 29 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Jak myślicie: Jaki będzie jutro wynik??? Ja obstawiam 3:1 dla Celticu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 tak mało 5:0 do pierwszej połowy dla Celticu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Ja stawiam na 4:1 dla Celticu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Koledzy wyzej, a moze wiecej optymizmu? Mozna za Legia nie przepadac, ale w europejskich pucharach animozje klubowe powinny schodzic na drugi plan. W przypadku zwyciestw i awansow polskich klubow dostajemy punkty do rankingu dzieki ktorym mozemy miec wiecej przedstawicieli w europie i duze pieniadze, ktore pozwola na rozwoj klubów, transfery, a co za tym idzie podniesie sie atrakcyjnosc ligi. A co do Celticu - to nie juz ta sama druzyna co kilka lat temu wiec jezeli Legia trafi z forma, to spokojnie moze awansowac dalej. Słowacy kilka lat temu pokazali jak sie ogrywa takie druzyny (wtedy Celtic byl duzo lepszy niz dzis) Dzisiejszy mecz to zagadka, ale sercem jestem za Legia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Szkoda gadać nie liczyłem na Legię bo ich nienawidzę a komentatorzy podniecali się jakby ktoś im dobrze robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi