Makaveli. 2 153 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Sporo osób nie wie jak się wycisza graczy w grze. Ten poradnik wam to pokaże Sposób 1. klikamy klawisz "y" i na sayu piszemy /mute i wybieramy gracza którego chcemy zmutować. Sposób 2. Jeżeli na serwerze nie ma /mute wtedy klikamy Esc i wchodzimy w player list klikamy gracza którego chcemy zmutować a potem klikamy: Mute in-game voice. Jest jeszcze 3 sposób na wyciszenie wszystkich graczy na serwie: wpisujemy w konsolę komendę sv_voiceenable 0 Dzięki za uwagę. Mam nadzieję że trochę pomogłem :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Obrażasz mnie :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ale ty nie używasz micro :x i gimbus chodzi mi o stan umysłu a nie wiek :x ale przepraszam :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ale na ts'ie używam ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Brak aktywności/cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi