A.D.P.A.N 0 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Chciałbym unban na Cod Mod 4001,na którym zostałem zbanowany powodem ,,Wstaw ss na cs-classic.pl ,, . Screenów nie mam,ale i aima oraz wh tez. Zalezy mi na graniu na tym serwerze .Prosze o szybką odpowiedz. Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 przepraszam że piszę najwyżej usuńcie mojego posta ale Adpan musi być wzór i ssy o to temat który CI może pomoże jeśli nie nie ma UB http://forum.cs-classic.pl/topic/20417-co-zrobi%C4%87-gdy-admin-zrobi-nam-ssy-a-my-ich-nie-mamy/#entry118841 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A.D.P.A.N 0 Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Nie mam tych screenow a przeszukałem WSZYSTKO i zastosowalem sie do poradnika z twojego linku i NIC. A chce grac na tym serwerze,bo jakos mi tam juz niezle szło ... HELP xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Po pierwsze zastosuj się do wzoru, po 2 jest 100000000..... poradników na necie jak znaleźć ssy. Po 3 to jest niemożliwe ze nie masz ss'ów bo robi je automat wiec musisz mieć. A jeśli dalej będziesz miał jakieś ale to napisz do http://forum.cs-classic.pl/user/5364-rybak%E2%84%A2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A.D.P.A.N 0 Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 w folderze cstrike nie ma żadnych screenów ani nigdzie indziej. Poradniki nie pomogły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Napisz do Rybaka. Ps: Masz 24h na wstawienie ss-ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi