-n- 4 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Konopia * , * [AMXBans] Powod : ' Czitowanie/aktywny ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1753709891 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 5.172.2Zacząłem grać na FFA od nie całego tygodnia , dzisiaj zacząłem przygode na forum to i chciałem odwiedzić sąsiednie serwery. Wchodze na only dd2 patrze ban , zbanowany nick Konopia , nigdy nie grałem pod tym nickiem. Te STEAMID też jest jakieś dziwne , ip tak samo na pewno nie moje. To czemu wyskakuje mi coś takiego ? ;D_____________ EDITTeraz próbuje wejśćna BF2 , i to samo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Bo wszystkie serwery są połączone jednym AmxBansem dostałeś bana np. na FFA to masz bana na wszystkie serwery. Z prośbą o UB pisz tutaj http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi