Gruffi 108 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Witam mam problem z wejsciem na serwer a mianowicie gdy lączę się z serwerem wyskakuje mi to wgrałem mapę tuscan bo wcześniej mi pisało że nie mam mapy tuscan a teraz to czemu nie pobiera mi automatycznie? robiłem dzisiaj formata i po zainstalowaniu cs'a i wejsciu na serwer stalo sie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 usuń ten plik z folderu cs i zadziała 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 aha mam problem z każda mapą i wg ze wszystkim więc chyba muszę skasowac plik csstrike czy coś bo nie ogarniam nic w te klocki haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Masz problem z modelem spadochronu. Najlepiej będzie żebyś go usunął i pobrał ponownie. Tylko nie usuwaj całego folderu csstrike 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toffik 0 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Masz problem z modelem spadochronu. Najlepiej będzie żebyś go usunął i pobrał ponownie. Tylko nie usuwaj całego folderu csstrike hehe wiem juz zeby nie usuwać csstrike ale nie moge znalezc tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 dobra zrobiłem reinstall cs'a i działa ładnie dzięki za porady macie like Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi