Hajdzik 267 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Typ Pracy: - Template na YouTube Wymiary: - 2048 piks .szerokości 1152 piks. wysokości Render, Stock: - Napis/y: - Cs-calssic.pl Klasyczna sieć serwerów Tematyka: - CS 1.6 Kolorystka: - Niebieskawy Inne: - jeśli jakieś pytania jeszcze to pisać na pw Czy jest możliwość aby ktoś zrobił mi takie coś oczywiście nie za darmo mogę mu kopić vipa na miesiąc na obojętnie jakim serwie OSOBY CHĘTNE PISAĆ NA PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Przejdzie z tą moją wersją? xD Zapomniałeś wspomnieć, że kanał ten będzie przy okazji reklamował sieć cs-classic @N!ck Ten post to nie tutaj, tylko do Gruffiego pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 tez racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 cstrike/models/parachute.mdl Sprawdź cstrike_polish as well Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wykonany - Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi