malcio 167 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Albo mi sie zdaje ale jak sie rzuca FLESHA to on za szybko wybucha i smoke to samo dało by to sie naprawic?ledwo co fb sie wyrzuci z reki a on juz oslepia:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 vipa masz? jak masz to dal tego i HE też później wybuchają ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Wydaje mi się, że było błędem modyfikowanie granatów, skoro gracze wszędzie stykają się ze standardowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 mnie też ten Flesh denerwował bo nie raz nie dwa oślepiłem swoich bo za wcześnie wybuchł i tym samym siebie też oślepiałem np taka akcja: DD2 biegne na B flesh leci do trupa i wybucha przed nim oślepia mnie i 3 innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-n- 4 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 U mnie nie ma takiego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Tak mam vipa i to mnie denrewuje:PGruffi mam to samo co Ty:D dzis rzuciłem FB na odnodze(train)i od razu oslepiłem 3 swoich;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Prawdopodobnie jest coś z vipem a dokładnie z granatami dla vipa trzeba od nowa wgrać albo naprawić bo mi normalnie wybuchają a żeby vipowi wcześniej wybuchało niestety tak nie powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free 10 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Nie to nie wina vipa gdyż mam ten sam problem dziś rzuciłem smoge na nuke i wybuch zanim opadł na ziemie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co to za pistolety ? 17 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Błąd chyba został naprawiony, bo już nie mam problemu z mleczkiem na mordce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Rybak naprawil . Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi