Skocz do zawartości

ban za miny

Perdolec

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: Perdolec

2.Nick admina/gracza który zawinił: Jarosz ?

3.Admin/Gracz : admin

4.Data i godzina: 30.07.2014 - 15:44:52

5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): -----

6.Opis sytuacji:dostaje bany co chwile, to nie jednorazowa sytuacja. Cały czas jest problem rzekomych min w przejsciu. Gdy są inni admini na serwie, żaden nie daje mi bana, gdyż miny nie są w przejsciu/bs/respawn. Bez problemu mozna je ominąć. Gra saperem przy Jaroszu to gra losowa. Cały czas tylko mysle czy nie dostane znowu bana za miny. Miny były postawione w taki sposób jak na załączonym screenie: http://www33.speedyshare.com/JcCmS/download/miny.bmp

Tylko ty dajesz non toper w przejsciach caly czas mowisz sorry sorry albo upomnienie a tu gdzie dales ssy to byla 1 mina a w przejsciu 2 wiec ban sluszny ! A po drugie ssy są na Przy punkcie A, a wtedy co dostales bana byles przy B !! i to bylo po koniec rundy bylo 20 sec do konca !!!!! 

tak bo przeciez nie zdazylem zrobic screena ale w przejsciu nie kladlem. Kladlem zawsze tak zeby ktos mogl ominąć nie przeskakując. Nie stały one w tym zwężeniu. Po co są te miny skoro jak bym nie kładł to ban... tak samo na takiej niestandardowej aztec20(costam) lezala w pokoju gdzie spokojnie moznabylo minąć i tez ban.

no skarza sie, bo cały czas wchodza w miny. Nie zawsze wiekszosc ma racje. Jak grałem rano tez niesłusznie sie skarzyli. Byli admini, na aztecu kladlem podobnie jak na dd2 i jakos bana nie bylo :)

Są jakieś dowody lub świadkowie? Póki co to jest bezsensowne pisanie do siebie z pretensjami i nabijanie zbędnych postów.. Niech ktoś kto tam był napisze i wyjaśni sprawę a nie żeby tutaj panował chaos i pisanina, że Ja miałem racje bo tak ..

Bana dawno nie ma także nie wiem w czym problem zawsze następnym razem możesz przedstawić demko które wszystko lepiej pokaże. Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności