Perdolec 0 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 1.Twój Nick: Perdolec 2.Nick admina/gracza który zawinił: Jarosz ? 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: 30.07.2014 - 15:44:52 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): ----- 6.Opis sytuacji:dostaje bany co chwile, to nie jednorazowa sytuacja. Cały czas jest problem rzekomych min w przejsciu. Gdy są inni admini na serwie, żaden nie daje mi bana, gdyż miny nie są w przejsciu/bs/respawn. Bez problemu mozna je ominąć. Gra saperem przy Jaroszu to gra losowa. Cały czas tylko mysle czy nie dostane znowu bana za miny. Miny były postawione w taki sposób jak na załączonym screenie: http://www33.speedyshare.com/JcCmS/download/miny.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 ban za miny w przejściu powinno się dawać gdy mina jest w taki położeniu że nie da się jej ominąć lub w wąskim przejściu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarosz ? 0 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Tylko ty dajesz non toper w przejsciach caly czas mowisz sorry sorry albo upomnienie a tu gdzie dales ssy to byla 1 mina a w przejsciu 2 wiec ban sluszny ! A po drugie ssy są na Przy punkcie A, a wtedy co dostales bana byles przy B !! i to bylo po koniec rundy bylo 20 sec do konca !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perdolec 0 Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 tak bo przeciez nie zdazylem zrobic screena ale w przejsciu nie kladlem. Kladlem zawsze tak zeby ktos mogl ominąć nie przeskakując. Nie stały one w tym zwężeniu. Po co są te miny skoro jak bym nie kładł to ban... tak samo na takiej niestandardowej aztec20(costam) lezala w pokoju gdzie spokojnie moznabylo minąć i tez ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarosz ? 0 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Tak ? tylko ze caly czas skarga za skarga na Perdolca za miny w przejsciu dla mnie > SŁuszny > Koniec tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perdolec 0 Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 no skarza sie, bo cały czas wchodza w miny. Nie zawsze wiekszosc ma racje. Jak grałem rano tez niesłusznie sie skarzyli. Byli admini, na aztecu kladlem podobnie jak na dd2 i jakos bana nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Są jakieś dowody lub świadkowie? Póki co to jest bezsensowne pisanie do siebie z pretensjami i nabijanie zbędnych postów.. Niech ktoś kto tam był napisze i wyjaśni sprawę a nie żeby tutaj panował chaos i pisanina, że Ja miałem racje bo tak .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Bana dawno nie ma także nie wiem w czym problem zawsze następnym razem możesz przedstawić demko które wszystko lepiej pokaże. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi