James0v 1 688 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Nick: James0v Opis problemu: Otóż, używam waszego CS'a i nie słyszę graczy. Czytałem czy ktoś ma taki problem to piszą, że im pasek z nickiem po prawej stronie miga ale nic nie słyszą, u mnie zaś tego paska nie ma, poprosiłem graczy z ONLY DD2 żeby się odzywali coś no i nic nie słyszę. To nie dzieje się tylko na waszych serwerach, choć są serwery gdzie słyszę wszystkich. Nie wiem na czym polega ten problem. Od razu mówię, że jestem na NS i nie słyszę ani Steam ani Non Steam. Screenshoty: ======== Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : GG w profilu (rzadko używane) , PW (zalecane, można także umówić się ze mną na TS.) Inne: Jeżeli ktoś miał taki problem i wie jak go rozwiązać, zapraszam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 @ref Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Potwierdzam, ze sa takie przypadki na FFA. Graja nsy a nie slysza rozmow. Karol wroci lada chwila z urlopu i mam nadzieje ze to przeczyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 brak zainteresowania tematem / cl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi