Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Tutaj dodaje swoje prace. http://www31.speedyshare.com/6hNQv/download/Gemciu.jpg Oryginał http://www33.speedyshare.com/TeSMG/download/pole.jpg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Grafikiem nie jestem ale widzę Zbyt oczojebną łąkę wybrałeś, nazbyt bajkowa więc wyszło jakby to było robione komputerowo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Oceniać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 no gemciu ładnie ładnie tylko nie podoba mi się że prawe ramie jest wtopione w teksture lub odwrotnie to psuje efekt pracy napisz kosz, widać że jak poćwiczysz będzie gitesik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Dużo zabawy przy tym, przepraszam Senrox że tak to zepsułem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 nie karz mi tego oceniać bo cię pobije za to że go wiozłeś Ramka kosz napis z neta render prześwietlony słabooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Chyba najlepsza. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ciapaty jaki znawca światła i cienia a co do sygnaturki z Ronaldo wszystko fajnie prócz wtopione rendera jakby był wtopiony to była by fajna praca; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Tutaj właśnie miałem duży problem, nie ogarnąłem tylu warstw (z 12 chyba xD) i nie dałem rady wtopić bardziej ronaldo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Tutaj właśnie miałem duży problem, nie ogarnąłem tylu warstw (z 12 chyba xD) i nie dałem rady wtopić bardziej ronaldo. w mojej sygnie z metabellami jest około 30 warst Assasin nadal lepszy jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Jeszcze jedną na dziś zrobię, musze poczytać znowu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 pusto, pusto, pusto dodaj tam coś bo nie mam co oceniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Nałożenie tekstury na ciało, dodanie efektów świetlnych, wyostrzenie obrazu itd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 może być , tak trzymaj chłopie ! talent rośnie , efekty widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 mówiłem coś o nakładaniu tekstur na ciało w takim stopniu... Nic się nie uczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker.^^ 4 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Nowe prace na poziomie, 6/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skunik 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Nie jest źle, popracujesz i wyjdą efekty'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dla mnie to twarz Messiego jest troche rozmazana. Ale ogolnie to ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Wersja druga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 no już fajnie ale trochę słabo widoczny napis jak dla mnie ale robisz podstępy łap like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności w temacie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi