ajmi1 105 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Kolega ma też bana na VAC a jeśli może grac w 1.6 to znaczy że czitował w jakimś innym cs i VAC go złapał ... to czemu niby nie miał by odpalac w 1.6?! EDIT: Podobno ban na VAC z csgo XDDDD a ja głupi myślałem że jakieś condition zero, jeszcze większa beka Twój nick: ajmi Nick podejrzanego: thcIP podejrzanego: SID - STEAM_0:1:74997215 Data (dzień, gg:mm) zajścia: Dzisiaj Twoje demo: http://217458.hltv3.pukawka.pl/hltv-1407302225-de_nuke-1406751900-1406752920.zip Rodzaj czita: WallHack Nazwa mapki: De_NukeCzasy podejrzanych akcji: 1:00 wiedział że tam po prawej w wentylu jest 1:04 po tych 2 killach odrazu chce isc i zabic typka co jest koło labolatorium nawet ma na nim już celownik za ścianą tylko dostał hedzika i zwątpił 2:17 celownik po skrzyni na model w dobódowce 3:49 celownik po ścianie znowu i wychodzi jak tt odeszli z dworu, dobre wyczucie 4:07 od początku wiedział że tt na kurniku 5:20 celownik ciągnie po modelu a potem ten ładny idealny skanik 7:40 model podchodzi bliżej, to sie zatrzymuje 11:14 pomylone ściany, celownikiem ładnie na model pojechał ... 14:25 nie wiem, ale ja w steelseriersach elite nie słysze tak dokładnie gdy podchodzi jak on gdy tak strzelajo ... albo mam cicho słuchawki ? ... who knows? IP /Nazwa serwera: 31.186.82.184:27691/FFA 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rnc 0 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 1:00 Po zabiciu pierwszego gracza odrazu widze drugiego,więc nie wiem co tu takiego dziwnego. 1:04 Wszedlem na drabine i widziałem typa 2:17 pierwszy kill na słuch drugi troche na czuja w tej dobodówce,może i spalone,ale jak ty to nazywasz skanem w model to pozdro. 3:49 Słychać strzał na górze,więc wychylam dobo,może to nie on akurat tak hałasował z tym kalachem,ale to wystarczylo zebym tak wyszedl. 4:07 wchodząc do dobo można była zauważyć że wystają nogi z dobodówki ,więc nie wiem co tu dziwnego. 5:20 Idealny skanik na kurnik ? Bo tu nie widze nic dziwnego , skan jak skan nie wiem czy ktoś dostał czy nie,Chyba jakbym miał wh to bym zabił jak juz skanowałem a nie zatrzymał się. 7:40 Tak ja w pierwszej akcij,kolega z radia sam nie umiejętnie wychylił i widziałem część jego broni oraz nogi,wystarczy sie przypatrzeć,a co do killa w dobo to nie wiem czy coś tu dziwnego. 11:14 Tutaj sam nie wiem czemu tak wychyliłem , ale jak to nie był bym ja to myślałbym że ktoś jest odpalony. 14:25 Ja w swoich roccatach kave 5.1 słyszałem tego na blisko pochylnia,po czym chciałem przeładować i wybiegł mi radio, a reszta to już obeznanie w mapie, tylko zastanawia mnie to czemu jak mam wh nie mogłem zabić tego na dachu... Chyba tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Primo - nie udzielaj sie w tym temacie Secundo - to co ty tutaj piszesz to ja nic nie rozumiem, i ma się nijak do tych akcji co ja podałem np 1:00 tutaj chodzi własnie o zabiciu pierwszego wiedziałeś dokładnie że tam siedzi i celownik od razu na niego. banik na VAC z Overwatcha też nie rozumiesz? może czas dorosnąc ? użyc mózgu? 1:04 tu nie chodzi o gostka na bs którego rzeczywiście widziałeś ale tego koło laboratorium na którego już przez ścianę mierzyłeś 5:20 o jakim skanie na kurnik ty mówisz ? tu chodzi o skana na radiu, strzeliłeś w nie standardowe miejsce i jak wychodziłeś, ciągnąłeś celownikiem po ścianie ... 3:49 Ta akcja jest totalnie spalona nie bałeś się że ktoś tam jeszcze może byc celownikiem IDEALNIE na model na głowę patrzysz nie naturalnie w ściany i ty śmiesz się jeszcze tłumaczyc, nie chce mi sie wszystkich twoich wypowiedzi komentowac bo są bez sensu Tertio - a ban na csgo za co ? Overwatch dobra rzecz hmm ?? też pewnie i tam tak ciągnąłeś po modelach za ścianami i overwatch dał ci bana na VAC za dokładnie takie same akcje jakie robiłeś w 1.6 na nuke bo one są totalnie spalone. Quarto - NIE PISZ MI TUTAJ, NIE TWÓJ TEMAT, ŻEGNAM I NIE POZDRAWIAM DOWN: Co za spamer -.- Taaa KLIR tak jak ten banik za overwatch za chodzenie celownikiem po ścianach na VAC. Idź i nie wracaj -------------------------------------------- Polaczekkkkkkkkkk, ja wiem, ale to nie ja ustalałem reguły w tym dziale, temat jest dla mnie i dla UBTeam, dla nikogo innego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rnc 0 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Jak dla mnie klir doświadczenie z mojej strony i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Skoro go oskarżasz to chyba ma prawo się bronić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 akcja z: 2:17 + 3:45 +/- 05:05 + 06:27 + 07:40 + 11:20 +B Dobre słuchawki i doświadczenie to nie jest wytłumaczenie na wszystko, możesz sie odwołać od decyzji. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi