Andrzej ;) 0 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Mam taka małą propozycję aby dać plugin System Rezerwacji Nicków mysle ze sie przeda a wręcz potrzebne , na takim serwerze ostatni ktoś mi zresetował staty nw jak i kto :/ a tak to nikt na kogoś nick nie wbije ;/ prosze o dodanie link do pluginu : http://amxx.pl/topic/15716-system-rezerwacji-nickow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ale po co zawalać serwer pluginami. Jest przecież na forum darmowa rezerwacja nicku. I pisz takie rzeczyc w propozycjach zamiast robić 100 tematów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Nad Czatem-shoutboxem masz naglowek o rezerwacji nicku,wejdz i zarezerwuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Możesz także napisać do mnie o rezerwacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi