Bol3k 0 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Witam, dzisiaj dostałem bana na serwerze [Call of duty] 350lvl. Mam wstawić ss'y zrobione przez Lugkiii, ale nie ma ich w żadnym folderze. Cs'a pobrałem z waszej strony, więc może mi powiecie, gdzie są lub to inaczej rozwiażecie. Pozdrawiam Bol3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ss-y musisz miec bo robi je automat, poszukaj dobrze. Na internecie masz 1000000... poradników jak znaleźć ss-y . Masz na to 24h inaczej Ub nie dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Bolek, na jakim dysku masz cs'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi