Politechnik 0 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Witam ostatnio pokazywałem wam jak zalogować się na vip'a ale najwidoczniej nie którzy nadal tego nie pojmują więc pomyślałem ,że zrobie filmik na yt. Prosze o wyrozumiałość bo nigdy nie nagrywałem filmików,ale myślę ,że to wam pomoże. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Asfefg-WHZ4 Filmik równiez powstał dla tego ,że wiele osob nie wierzyło ,że sam robie moje poradniki, a więc teraz macie dowód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balonidas 0 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Teraz to każdy powinien zrozumieć jak wpisać hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TajpaN 0 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 No teraz to już każdy powinien to ogarnąć nawet największy debil :DMasz Piwko za poradnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Przyda się piwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 może kiedyś przyda mi się hah , fajne fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Już sam początek mnie rozwalił ;D Oj Dawidek ten twój głos haha. No ale kolejny raz postarałeś się. Brawo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 sn0wy`, Dobra cicho ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meko. 0 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Super poradnik + reklama, sam bym na to nie wpadł ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 MISZCZ PORADNIKÓW :)Masz piwko xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk;) 0 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Bo kto inny robi poradniki jak Dawidek:DSuper;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 No ,a jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuQlaDo'Wy 0 Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Podoba mi się filmik leci piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@$$ 3F3CT 0 Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Dobry poradnik przyda się nowicjuszom ^^ piwko za dobrą robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABEL 0 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi